Folkmusikerns blogg

Folkmusikerns blogg

Sista dagen i malmö

I stundens hettaPosted by Johnny Nilsson Sun, December 21, 2008 12:16:53
Ytterliggare en lugn och välbehövd sovmorgon. Flook strömmar ut genom högtalarna och för varje takt blir lägenheten renare och renare.

Snart bär det iväg till hässleholm och Minna. Ska förbereda de sista (och första) julklapparna idag och imorgon, sen blir det ett par dagars lugn och ro hos föräldrarna.

Snart kommer Karin på besök. Har inte träffat henne på väldigt länge. Säkert 2-3 år sedan sist. Det ska bli kul att träffa henne igen. Och i januari, innan skolan börjar så kommer Johanna ner från västerås och hälsar på.

Har mer och mer märkt av att jag bor längst ifrån de vänner som jag skulle vilja träffa ofta. Funderar ibland på att flytta norrut, men det har jag testat en gång tidigare så vet ungefär vad det är jag skulle sakna om jag skulle flytta. Alltför mycket faktiskt...
Börjar bli rotad här nere i skåne. Jag har mina kretsar jag rör mig i, spelkompisar m.m, och visst finns det bra med vänner här nere också. Jag tänker på Saltat, mina barndomsvänner, mfl, mfl. Dessa skulle jag inte vilja vara utan.

Fram för kostnadsfria och oförorenade transportmedel för alla i Sverige.

Dags att fortsätta plocka undan här så att jag hinner.