Folkmusikerns blogg

Folkmusikerns blogg

julklappsköp och oväntade besök

I stundens hettaPosted by Johnny Nilsson Mon, December 22, 2008 19:46:20

Då var man äntligen hemma hos föräldrarna. Har lämnat malmö och stressen bakom mig och fått inhandlat nästan alla julklappar idag. Först var det ju tänkt att det inte skulle bli några julklappar köpta av mig för att jag inte hade några pengar över.

Men så kom räddaren i nöden - studiebidraget. Dock ska jag tillbaka till malmö igen om några dagar och betala mina räkningar, samt beställa kurslitteratur får några hundralappar.

Det är nog tur att alla inte julhandlar som jag och köper allt sista dagen. Men det var en trevlig dag i malmö i alla fall. När jag kom innanför entrédörrarna på Triangeln så funderar jag först lite på om jag ska gå till höger eller vänster. Det blev höger, och efter några få steg så ser jag en vän stå med ryggen mot allt förbipasserande folk, studerandes några smycken i ett skyltfönster. Samtidigt som jag går fram till henne, ser jag hur hon vänder sig om åt mitt håll, precis som att jag kallat på henne.

Ibland är det skönt att träffa vänner på oväntade platser. Några kramar senare och en hel del små korta påbörjande på diskussioner så måste hon rusa iväg, men vi bestämmer i alla fall att vi ska fika innan nyår.

Sedan springer jag några varv på Triangeln och kommer fram till vad jag ska köpa i julklapp. Inget av det jag bestämde mig för fanns där, utan jag fick bege mig ut i malmö igen till andra affärer. Tyvärr var spelet jag skulle köpa till min brors flickvän slut. Får beställa det på nätet för några tior mer + frakt.

Mitt i all stressen bland bilar och människor så får jag ett sms av Elin som jag skulle hälsa på under kvällen att hon blivit magsjuk och inte klarar av att ta emot besök. Tur i oturen skulle man väl kunna säga, för det gav mig lite mer tid att hinna runt till de affärer jag hade tänkt.

Som avslut i malmö så sprang jag på Sven och hans flickvän utanför akademibokhandeln. Vi pratade en stund, önskade varandra god jul, sedan traskade jag iväg till bussen och det var perfekt timing för att hinna med en direktbuss hem til mina föräldrar.

Kvällen kommer att ägnas framför tvn, ihop med föräldrar och bror (tror jag i alla fall)

Vad hittar ni på kvällen innan en familjekväll?


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Johanna Tue, December 23, 2008 11:14:05

Jag ska köpa alla julklappar idag. O vilken julstressdag det kommer bli. Skulle handlat igår men så blev det icke. Det blev en dag med smärta och inte särskilt trevliga läkarundersökningar istället. Jag hoppas verkligen att jag r såpass pigg nu att jag kan åka iväg och handla, annars blir det panik i julefriden.

Om vi inte hörs innan imorgon så God Jul på dig vännen :D